A jó szaki aranyat, és ajándékot ér

Elmondhatatlanul sok időnek tűnt, mire rendesen “belaktam” ezt a várost, ahol élünk. Ezalatt például azt értem, hogy mindenhez találtam idővel megfelelő szakembert, bármi bajom is adódjon, bármi romoljon el… Az persze örömteli, ha a dolgok csak lassan adták meg magukat a házunkban, de mostanra mindenhez kellett már hozzáértőt hívni, így már el vannak mentve a telefonszámok.

A jó szakember aranyat ér, megértitek majd ezt, ha kisvárosba költöztök, ahol nem lehet annyira válogatni. Egy időben úgy jutalmaztam a fizetségen kívül a jó munkát, hogy a lolmarkt.hu webcímen található webshopban (vagy valamelyik üzletükben) csináltattam egy “legjobb szaki” feliratú pólót. Aztán magasabb szintre emeltem a kreativitásomat és mindig nyomtattattam a felirat alá egy mókás grafikát is, ami az adott szakterület képviselőjét ábrázolja, kicsit karikírozva.

Megérte, mert a lolmarkt.hu-nál bármilyen pólót is készíttessünk, bármilyen grafikával, tökéletes lesz a végeredmény. Minőség és látvány szempontjából is. A póló tervezés ezen a ponton vált a mániámmá – mert hozzájuk mindig fordulhattam. Segítőkészek voltak – még segítettek is az ötletelésben néha, de amúgy mindent lehet intézni online is, a webshopban, bár a környékünkön több bolt is van. Budapest alatt lakunk, de nem csak erre találunk hozzájuk tartozó boltokat. És tényleg mindig jó volt az eredmény, és mindig örült neki az, aki kapta.

Szerintem titkon amúgy nem csak azért, mert jól néz ki az összes póló, ami a lolmarktosok keze alól kerül ki, de hordható és strapabíró is minden termék, valamint kellemes a viselésük. Tudom, mert én is kaptam már a páromtól, minek utána a családban is divattá tettem ezt a mókás szokást. Adtam már a gyermekeimnek is egyedi üzenetet közvetítő pólót, a páromnak, és viszont megkaptam már tőlük is a magamét. Néha viccesen csipkelődős, néha kedves, szívet melengető felirattal, de szeretjük egymást ilyenekkel ellátni. Mert tényleg szeretjük hordani ezeket.

A póló tervezés valóban jó móka, de a kevésbé kreatívoknak terveznek helyettünk a LOLmarktban mindenfélét. Utoljára anyák napjára rendeltem olyat, ami nem “saját gyártmány”, de gyorsan kellett. Kapott a nagyi tőlem is, és az unokáktól is, és ezeknek a dolgoknak tényleg mindenki örül abból kifolyólag, mert látja a környezetünk, hogy szerető család a miénk. Szerintem amúgy emiatt is büszkén hordják a szakik is.

A lolmarkt.hu oldalon látható, hogy rengeteg szavazat alapján 5 pontból 4.8-at értek el, a felhasználók visszajelzése szerint, ami nem akármi, összehasonlítva egyéb boltok és felületek pontozási rendszerének eredményeivel, más boltok esetén. Kamuból ráadásul nem is lehet értékelni. Az adhat pontokat, aki rendel tőlük. Nem csodálom, hogy ennyire szereti őket mindenki, mert a pólók minőségén túl minden más is rendben volt 99,9%-ban eddig nálunk is. A futárpartnerük is jó, felvenni a kapcsolatot velük is simán lehet, és még sorolhatnám… Kedvenc boltunk a lolmarkt.hu, szerintem a tiétek is az lesz, ha ti is rákaptok a póló tervezésre és nyomtatásra! Próbáljátok ki egyszer mindenképp, és találjatok valami egyedit valakinek, aki fontos! 🙂