A megbízhatóság a táskáknál is elsődleges szempont

Amikor valaki a környezetemben szakembert keres, mindig előszeretettel ajánlom azokat a szakembereket, akiket én szoktam magamhoz hívni. Én már olyan kapcsolati hálóval rendelkezek, hogy lényegében bármilyen területhez tudok ajánlani megfelelő szakembert. Ezt a listát nem volt egyszerű összeállítani, hosszú ideig tartott, míg meglettek azok az emberek, akiket tényleg merek ajánlani is.

Szerintem nagyon fontos, hogy ténylegesen csak olyan szakembert ajánljunk másnak, aki valóban profi a saját szakmájában, illetve a területén, máskülönben inkább ne tegyünk ajánlásokat. Korábban én is kaptam olyan ajánlást, akiről kiderült, hogy nem is rendelkezik a szükséges ismeretekkel ahhoz, hogy a legkiválóbb módon ellássa a feladatát, ami számomra nagyon nagy csalódás volt. Ekkor fogadtam meg, hogy nem fogok másokra hallgatni, és összegyűjtök magamnak egy olyan szakember listát, amiből bármikor bárkit hívhatok, és a legnagyobb nyugalommal elkönyvelhetem, hogy minden rendben lesz.

Nem csak a szakemberek tekintetében vagyok ennyire szigorú, akkor is nagyon komoly kritériumokat állítok fel, ha táska márkákról van szó. Szerencsére már megtaláltam azt a webshopot, ahonnan a legnagyobb biztonságban merek rendelni, és azt is tudom, hogy pontosan azt a táskát kapom meg tőlük, amit a termékadatlapon ígérnek.

Sokan félnek a webshopos rendelésektől, amit igazából meg is értek, de ha már megvan az a webshop, amiről garantáltan tudjuk, hogy gyorsak és az ígéreteknek híven ténylegesen azt a márkás táskát küldik ki, akkor érdemes őket megtartani hosszútávon. Az én kedvenc táskás webshopom, az Anna táska webshop, ahol a táska márkák között megtalálható a Bugatti táska, a Tamaris táska, az Anekke táska, a Marco Tozzi táska, a Jana táska, Kimmidoll táska, Heavy Tools táska, és még nagyon sok minőségi márkás táska elérhető a webshopban.

A weboldalon lehetőség van regisztráció nélküli vásárlásra is, viszont regisztrációt követően sok előnyt lehet élvezni úgy, mint a hűségprogram, vagy a korábbi rendelések nyomon követése. Ha már említettem a hűségprogramot, elmondok róla annyit, hogy minden vásárlás után elszámolnak bizonyos szempontok alapján pontokat. Ezeket az összegyűjtött pontokat pedig bármelyik másik vásárlás során jóvá lehet írni 180 napon belül. Tehát érdemes regisztrálni, mivel így jó kedvezményekhez is lehet jutni.

A kedvenc márkáim egyike az Anekke táska, amiből most sok új is megtalálható a webshopban. Ráadásul 20% kedvezmény is van most nagyon sok terméken. Ezt a kedvezményt a webshopban meg lehet tekinteni, elég feltűnő, mivel már a képen is lehet látni a kedvezmény mértékét, valamint feltüntetik az elmúlt 30 nap legalacsonyabb eladási árát is, és ehhez viszonyítva íródik jóvá a feltüntetett kedvezmény, de az aktuális kedvezményes árat is lehet látni. A táskák adatlapján meg egymás alatt feltüntetik a márkát, a táska típusát, a táska színét, valamint a táska mérete is fel van tüntetve centiméterben, illetve a táska anyagáról is lehet olvasni. Általában több kép is megtalálható a táskákról, így a táska minden oldalát meg lehet tekinteni a képekre kattintva. Amikor a főképre kattintottam, akkor megjelent a kép nagyobb méretben, így a részleteket is jobban meg tudtam nézni a táskán. Szerintem az, hogy sok kép van egy termékről, sokkal nagyobb segítség, mint egy hosszú leírás, amiből alig tudja az ember kihámozni, hogy pontosan miről is van szó. Itt igaz az, hogy egy kép többet mond minden szónál, pláne, hogyha több kép is készül a táskáról, akkor aztán végképp.

Nem csak a táskáimat szoktam tőlük beszerezni. Vásároltam már a fiamnak pénztárcát, valamint a férjemnek övet is, ezekből is nagyon jó minőségű termékeket értékesítenek. Kvázi az egész család részére meg lehet itt vásárolni a táskákat, pénztárcákat, öveket, így aztán tényleg érdemes regisztrálni, hogy az oldal minden előnyét ki tudja használni az ember.

Az egyetlen veszélye a webshopnak, hogy számtalan nagyon jó minőségű táska megtalálható náluk. Most, hogy meséltem róla, és fölmentem hozzájuk, láttam, hogy ismét érkezett új táska a kínálatban, és már megint szemet szúrt nekem az egyik, így valószínűleg hamarosan ismét táska rendelés lesz a vége.