Ahogyan megvannak a bevált mesteremberek, úgy a bevált webáruházak

Családi házunkon mindig akad javítani- felújítani való. Férjem ügyes kezűen barkácsol és én is kiveszem a részem a ház körüli munkákból. Viszont, vannak olyan feladatok, melyekhez szakember kell. Gyakran használjuk a mesterember-kereső oldalakat, és ha valakinek a munkájával elégedettek vagyunk, kincsként őrizzük telefonszámát. Ugyanígy van ez a webáruházakkal is mindig a bevált helyekről rendeljük meg a ruhát, cipőt, háztartási eszközöket, vagy autógumit akár.

Utóbbit én mindig a www.gumidiszkont.hu webáruházból szoktam beszerezni. Azért is szeretem nagyon ezt a webshopot, mert a laikus, hölgyvásárlók is könnyen eligazodhatnak az autógumik világában. Ijesztőnek tűnhetnek a számok, adatok és az olyan megnevezések, mint például a terhelési index, de nem kell aggódni. A webshop kezdőoldalán ugyanis részletes és kielégítő magyarázatot kapunk minden olyan adatra, melyre a vásárlás során szükségünk lehet.

Az ismeretlen jelölésektől sem kell tartanunk

Egy autógumi adatai 2 db, perjellel ellátott számból, egy betűből, majd egy újabb számból és újabb betűből állnak. A két perjellel ellátott szám az abroncs szélességét és magasságát jelöli. Az utána következő jelölésből az tudjuk kikövetkeztetni, hogy milyen az abroncsok szövetfelépítése. Ez lehet radiál, vagy diagonál, bár manapság a radiálgumik a leggyakoribb előfordulásúak. Majd az utolsó két adat a terhelési és a sebességindexet jelöli. Így már rögtön nem is olyan bonyolult, ha tudjuk mit jelentenek és jelölnek ezek az adatok.

A webshop kínálata rendkívül gazdag, több tízezer darabra rúg a készlet. Egyébként ez valós, aktuális, kínálat, mely tízpercenként automatikusan frissül. Ugye ez elég tetemes mennyiség, és senki sem szeret tűt keresni a szénakazalban.  Ezért is hasznos nagyon, hogy a kezdőoldalon megadhatjuk milyen méretű abroncsokat keresünk, milyen sebesség- és terhelési indexszel, illetve téli- avagy nyári kivitelben. Ez nagyban megkönnyíti a keresést és természetesen a megfelelő autógumi kiválasztását.

Megrendelésünket a webshopon keresztül adhatjuk le, telefonon nem vesznek fel megrendelést, ott csak felvilágosítás kérhető. Ha leadjuk a rendelésünket, akkor egy hét időtartamra a kiválasztott termék automatikusan foglalásra kerül. Viszont, ha nem teszünk további lépéseket a lefoglalt termékek megvásárlására, akkor egy hét után a foglalás törlődik.

A gumidiszkontnál kizárólag új autógumik kereskedelme folyik, használt gumik beszámítására sincs lehetőség. Viszont garancia minden esetben van a termékekre. Garanciális probléma esetén mindenképpen fel kell keresni az ügyfélszolgálatot a honlapon megadott telefonszámon.

autógumi

Ha rendelésünket déli 12 óráig leadjuk, akkor akár már másnap is csengethet a futár az autógumikkal. De ez a határidő csak a tavaszi és az őszi szezonon kívül érvényes, hiszen szezonidőszakban a forgalom jellemzően megnövekszik. Ilyenkor előfordulhat, hogy 4-5 munkanapba is beletelik, mire hozzájuthatunk rendelésünkhöz.

Ha nem szeretnénk a futárra várni és a szállítást magunk is meg tudjuk oldani, akkor az abroncsokat személyesen is átvehetjük. A gumidiszkont.hu Miskolcon üzemelteti telephelyét, mely hétköznapokon 8-17 óráig van nyitva, de a kiszállítás is ebben az időintervallumban történik egyébként.

Mindig vannak kedvezmények és akciók, 4 db-nál több gumi rendelése esetén kedvezmény is jár. Fizetni készpénzzel és bankkártyával is lehet a futárnál vagy személyes átvétel esetén is.

Én nagyon szeretek itt vásárolni, mert a széles választék ellenére is könnyű eligazodni a rengeteg termék között. Emellett az árak kedvezőek, a gumik minőségénél én eddig még soha semmi problémát nem tapasztaltam, sőt! Megbízható márkájú, tartós darabokhoz sikerült jutnom.

Egy szó, mint száz, a nagy becsben tartott szakik telefonszáma mellett ennek a webáruháznak az elérhetőségeit is kincsként őrzöm, és mindenkinek ajánlom.