Egy kiváló gyógyszerész szakember is kincset ér

Sok ismerősöm panaszkodik arról, hogy mennyire nehéz manapság jó szakembert találni. Olyat, aki megjavítja a tetőt, leburkolja a konyhát vagy megjavítja a spéci kondenzációs kazánt. Emellett gyorsan és pontosan, korrekt árakon dolgozik.

Ilyenkor az embernek mindig automatikusan az ács, vagy a szobafestő jut eszébe, pedig megbízható profi jogászt, könyvelőt, orvost vagy gyógyszerészt éppen ennyire nehéz találni.

Nem is gondoltam volna, de gyógyszerész szakembert, olyat, akinek a tanácsaival mindig elégedett vagyok és mindig megfogadom őket, éppen az internet segítségével sikerült felfedeznem. Kérdéseimet e-mailen keresztül szoktam neki feltenni, melyre mindig nagyon szakszerű, korrekt és pontos választ kapok, rövid időn belül.

Azért is nagyon jó ez a lehetőség, mert nemcsak tanácsokat lehet kérni, hanem gyógyszereket, étrendkiegészítőket is lehet itt vásárolni. Ugyanis, ezek az orvos, gyógyszerész szakemberek a Prevenció Patika weboldalán keresztül érhetőek el. Ez alapjáraton egy webpatika, de mégis több annál. Hiszen itt nemcsak vásárolni lehet, hanem blogot olvasni, kérdéseket feltenni bármely termékkel, vagy egészségügyi problémával kapcsolatban.

Ezekkel a lehetőségekkel akkor tudunk élni, ha csatlakozunk a Prevenció Prémium Klubhoz, amely számos előnyel jár. A tanácsadáshoz és a szakmai blog cikkeihez való korlátlan hozzáférés mellett extra kuponokkal és kedvezményekkel, valamint minden megrendelés esetén ingyenes kiszállítással várnak, mely értékhatártól független. A tagsági díj nagyon hamar megtérül a kedvezményeknek köszönhetően, de egyébként is egy jelképes összegről van szó. Sőt, klubtagként még a Máltai Szeretetszolgálatot is támogathatjuk minden vásárlásunk alkalmával.

A termékek változatosak, vannak itt vitaminok, étrendkiegészítők, baba-mama árucikkek, dermokozmetikumok és természetesen gyógyászati készítmények. Mindenféle egészségügyi panaszra találhatunk itt megoldást, csak meg kell keresnünk a megfelelő kategóriát. Az egyik leggyakrabban előforduló probléma, főleg a téli időszakban a láz és a megfázás. Ezeket a panaszokat enyhítő termékek a prevenciopatika.hu/169-laz-megfazas linkre kattintva érhetőek el a legkönnyebben.

Itt mindent be tudunk szerezni a családnak

Én már nagyon régóta csak itt vásárolok. Innen szoktam beszerezni a családnak szükséges gyógyszereket, vitaminokat, étrendkiegészítőket. Amíg a fiam babakorban volt, sokat látogattam a baba-mama kategóriát. Tápszert, popsitörlőt, pelenkát, de még cumisüvegeket és orrszívót is innen szereztem be.

Általában multivitaminos készítmények, C és D vitamin, és vastartalmú készítmények kerülnek a kosárba. A COVID járvány óta pedig teszteket, szájmaszkokat és kézfertőtlenítőt is mindig tartunk otthon, melyeket rendre innen szoktunk beszerezni.

Az árak alapjáraton is nagyon kedvezőek, de a klubtagságnak köszönhetően megrendeléseim után nem számítanak fel szállítási költséget és sokszor extra kuponokat is fel tudok használni. Így nagyon sok pénzt tudok megspórolni.

Én otthon dolgozom, így a csomagot mindig a lakcímünkre szoktam kérni, melyet a GLS futárai kézbesítenek néhány nap leforgása alatt. Többféle fizetési mód van, számomra az utánvét a legkényelmesebb. Szeretem, mert a GLS-nél átvételkor bankkártyával is lehet fizetni.

Egyébként egészségpénztári számla terhére is lehet vásárolni. Az egészségpénztárak listája megtalálható a www.prevenciopatika.hu oldalon, ahogyan a webáruház is.

Ez a fizetési mód utólagos elszámolással valósul meg. Megrendelésünkről olyan számlát kapunk, melyet az egészségpénztárak elfogadnak és részükre utólag nyújtható be. A számlák beérkezésétől számított 10 napon belül fizet az egészségpénztár. Egyébként a számlák tárgyéven belül bármikor, előző évi vásárlást követően pedig június 30-ig számolhatóak el.

Nekem minden hasznos termékről el van mentve a link a böngészőmben, hogy ne kelljen sokat keresgélni, ilyen például a láz és fájdalomcsillapító termékek köre: prevenciopatika.hu/169-laz-megfazas. De számomra ez nemcsak egy gyógyszertár. Ez egy olyan közösség, ahol egészségtudatos vásárlók és kiváló szakemberek együttműködésével élhetünk egészségesebb, teljesebb életet.