Itt igazi szakértőket találunk, ha motorgumiról van szó

Mikor gyerek voltam, a nagymamám mindig azt mondta, hogy tanulj fiam, mert majd egyszer abból fogsz megélni. Ezért kijártam az iskolát, egyetemet és mégis, azt vettem észre, hogy egyszerűen a lexikális tudás nem sokat ér. Főleg akkor, ha azt hallom, hogy az egyik régi barátom elkezdte a saját vállalkozását, mert kitanult még suliban valami szakmát.

Ez a téma egyébként egyre többször előjön. Kinek milyen szakmája van. Elsőre úgy tűnhet, hogy ez egy álom dolog, viszont megvan ennek is a hátulütője. Minden egyes szakma, nagyon komoly tudást igényel és rengeteg munka van vele. Ráadásul, ha elrontunk valamit, akkor az csak a mi felelősségünk lesz. Ezt pedig magunkon hordozni nem igazán egyszerű. Ettől függetlenül azt érzem, hogy még nekem sem késő és lehet a jövőben majd én is kitanulok valami szakmát.

Az egyetlen téma, amiben igazi szakértő vagyok, az a motorozás. És még így is be kell vallanom, hogy mikor motorgumi vásárlásra kerül sor, sokszor nagyon nehéz dolgom van. Ennek több oka is van, és az első egyértelműen az, hogy mennyire nehéz jó üzletet találni. Ez így volt, egészen az előző hétig, mikor végre rátaláltam a Motortire oldalára, ahol a motorgumi rendelés nemcsak, hogy nem álom, hanem még elképesztően egyszerű is.

Az oldalra belépve még az olyan felhasználók is könnyen fel tudják majd találni magukat, akik egyébként nem annyira szoktak internetezni. Én pont ebbe a táborba tartoztam, úgyhogy nagyon örültem, hogy a Motortire így van kialakítva. Egy mondatot még arra is muszáj szentelnem, hogy milyen színekkel rendelkezett az oldal. A motorozás egy életérzés, ezt pedig pontosan tudta a Motortire. Ezért az egész stílus igazodott hozzá és a végeredmény egy vagány, de mégis könnyen kezelhető oldal volt.

Amiről pedig ódákat tudnék zengeni, az a motorgumi kereső volt. Ezzel a kis menüponttal el tudjuk végezni azt a hosszú és fájdalmas munkát pár perc alatt, amit a szerelőnél kellene átélnünk. Mégpedig azt, hogy pontosan meg tudjuk adni a motorunk adatait. Ennek segítségével pedig biztosan olyan motorgumit fogunk rendelni, ami jó lesz a járművünkhöz. Mint mondtam már, értek a motorokhoz, mégis, ez a része mindig idegesített. Így azonban, a Motortire segítségével egy újabb problémám meg lett oldva.

De milyen volt a választék? Elvégre ez az egyik legfontosabb része egy motoros oldalnak. Minden egyes személynek megvannak a saját preferenciái, a Motortire kapcsán pedig azt éreztem, hogy mindenki meg fogja találni azt, ami neki tetszik. A hatalmas választékban azonban könnyű eltévedni, viszont erre is volt megoldásuk. Különböző rendezési elveket és szűrőket tudtunk használni, így pedig hamar meglesz az a termék, amire szükségünk van.

Az árak sem voltak vészesek, bár mindenki tudja, hogy egy motorgumi vásárlása nem éppen olcsó mulatság. Nagyon örültem, mert a minőség mellett még egész sokat is tudtam spórolni. Most jön azonban az a része az internetes vásárlásnak, amitől annyian félnek: a kiszállítás. Elsőként ehhez annyit tudok mondani, hogy a kiszállítási díj elhanyagolható, a másik pedig egy jó hír, hogy tényleg pár napon belül megérkezik. Nem kell heteket várnunk, hanem a lehető leggyorsabb idő alatt már meg is kapjuk az új motorgumi csomagunkat. Ennél többet pedig nem is kívánhatnék, úgyhogy maximálisan elégedett voltam azzal, amit a Motortire oldala biztosított.