Még mindig a neten jön a leghamarabb a megoldás, ha jó szakember kell

Persze, érdeklődünk sokan sokaknál, hogy “kivel csináltatták ezt, meg azt”, ismernek-e tapasztalt szakembert, elkérjük a telefonszámokat, ha van egy kontakt egy jó szakihoz, de mi van, ha nagyon gyorsan kell valami?

Meg kell tanulni, a neten elérhető infók alapján megfelelően megítélni, kihez érdemes fordulni hirtelenjében! Megesik, hogy csak egy óránk van arra, hogy a megfelelő szolgáltatásra ráleljünk. Bennem is csak későn tudatosodott például, hogy energetikai tanúsítvány készítésére lesz szükségem egy célegyenesbe érkezett adás-vételhez. Igyekszem hát megvilágítani, miért az e-tanusitas.eu oldalra esett a választásom kis keresgélés után… (Sürgős energetikai tanúsítvány készítése egyébként az eladás mellett pályázatok benyújtása esetén is indokolt lehet)

A https://e-tanusitas.eu/ oldalon egy olyan társaságot találunk, akik jókora tapasztalattal és rutinnal szállnak ki hozzánk. De honnan lehetettem ebben olyan biztos? A neten tényleg könnyű manapság már az első impulzusok alapján felmérni, hogy valaki kellően profi-e! Nem csak az átlátható és korszerű, feltűnően hozzáértő informatikusok által összerakott weboldal a lényeg, amit nem félerővel tákoltak össze, és nem akartak spórolni rajta, hanem annak módszere, hogy az miként tájékoztasson minket. Ha azt tapasztaljuk, hogy gyorsan, pár kattintással mindennek a végére tudunk járni, és minden kérdésünkre megkapjuk a választ azonnal, ott a weboldalon, akkor az adott szolgáltató pontosan tudja ezek szerint, hogy mire lesz szükségünk, miről szeretnénk részleteiben tájékozódni. És nem csak általánosságokat ír… A https://e-tanusitas.eu/ oldalon pontosan ezt kapjuk. Nem csak az informatikusok dolgoztak jól a weboldalon, hanem azok is tudják, hogy mire lesz szükség, akik a munkát majdan elvégzik.

Az e-tanusitas.eu-hoz hasonló siteokon van, hogy “GYIK” (gyakran ismételt kérdések) rovat sem kell, mert az oldal mögött olyan emberek állnak, akik ezernyi kérdéssel találkoztak már és ezerszer tapasztalták, hogy mit keresnek, akik hozzájuk fordulnak. A https://e-tanusitas.eu/ is azt tapasztaltam tehát, hogy a területet ők ismerik talán a legjobban, mert mindenre rögtön rávezetett az oldal struktúrája és megkaptam a fejemben még csak félig megfogalmazott kérdésekre is a válaszokat, kis görgetéssel. Aztán a gyakorlatban pontosan úgy működött minden, ahogy pontokba szedve leírták, hogy mire számítsak, és tartották magukat az előzetesen körvonalazott határidőkhöz.

És, hogy miért tudnak ilyen gyorsan dolgozni? Ezt is leírják nekünk, ha nem teljesen egyértelmű: az energetikai tanúsítványok 10%-át hazánkban ők állítják ki. Megtalálták a hatékony munkamegosztás mikéntjét, ezt tapasztalatból állíthatom. Volt idejük és alkalmuk rá. Megvan a tökéletes szisztémájuk a felméréstől a futárszolgálatig, hogy a szükséges dokumentumok minél előbb célt érjenek. Tehát hozzájuk érdemes fordulni energetikai tanúsítvány ügyében akkor is, ha jó áron, de maximálisan profi munkát szeretnétek, és akkor is, ha nagyon gyorsan kell a tanúsítványhoz hozzájutni, mert mondjuk már lenne is vevő egy adott házra. És ezek a dolgok egymás mellett működnek természetesen: gyorsaság jó áron, megfelelő szakmai tapasztalattal fűszerezve. A gyorsaságot alátámasztja még, hogy ott helyben, a sokat említett weboldalukon már el lehet indítani a tanúsítvány-rendelés folyamatát, csak meg kell adni pár adatot. Leírják részletesen, mint írtam, hogy ezután mégis mi fog még következni, de el is mondja a kiérkező szakember, noha előtte még telefonálni is fognak, ha hozzájuk fordulunk.

Az energetikai tanúsítvány készítése tehát nekem nem került komolyabb erőfeszítésbe, pedig emlékszem, régen mennyivel többször kellett húznunk-halasztanunk mindenféle határidőket, mert “ezt is be kellett még szerezni, meg azt is meg kellett még csináltatni”… Nos, ennek már vége. Méghozzá az e-tanusitas.eu oldalhoz hasonlóknak köszönhetően, az ő hozzáállásukból és profi mentalitásukból fakadóan van tényleg vége! Felvették a dolgok tempóját, és kidolgozták azokat a módszereket, amikkel minden a lehető leggyorsabban halad. Akkor sincs baj, ha csak az utolsó pillanatban kapcsolunk! Köszönjük e-tanusitas.eu!

energetikai tanúsítvány készítése