Szakember keresés helyett megoldottam magam a fűnyírást

Sokan tudjátok rólam, hogy nem vagyok bizony a legszorgalmasabb és legaktívabb ember. Éppen ezért szeretek mindent az adott terület szakemberére bízni ahelyett, hogy én dolgoznék vele, mert abból sokkal jobb dolgok szoktak kisülni. Így van ez a kertészkedéssel kapcsolatban is, füvet kellett volna nyírnom, de gondoltam, keresek inkább egy szakembert a feladatra.

A neten keresgéltem a szakik között, de meglepett, milyen drágán dolgozik mindenki. Aznapra hagytam a dolgot, viszont másnap a Bestmarkt oldalára tévedtem, ahol megláttam, hogy fűnyíró vásárlás is lehetséges.

Na jó, beruházok inkább egy fűnyíróra, és most az egyszer elvégzem magam a feladatot! – mondtam magamban. Így körbenéztem, mit árul a Bestmarkt.

A fűnyíró kulcsszóra 162 darab találatot adott ki a webshop, amire én elámultam, mekkora választékuk van. A legegyszerűbb elektromos fűnyírókról a legprofibb robotfűnyírókig volt itt minden, különféle márkákból és színekben.

Először egy Cramer akkumulátoros fűnyírót néztem meg, ami egy kicsit ugyan drága volt nekem, de gondoltam, azért lecsekkolom, mit tud. Ha ránézel az egyes termékekre, akkor ott van, hogy miként lehet megrendelni, és, hogy van-e lehetőség a személyes átvételre a szaküzletben. Sőt, azt is írja, nagyjából hány nap múlva lehet átvenni az üzletben a terméket, ha most rendeled meg.

Na de hol van a szaküzlet? – merült fel bennem rögtön a kérdés. A Bestmarkt üzlete a kilencedik kerületben van Budapesten, ami nekem kifejezett könnyebbség volt, mivel az hozzám is közel van. De más elérhetőségek is meg vannak adva a honlapon: ott van a Bestmarkt telefonszáma és email-címe is a térkép alatt.

Na de visszatérve az egyes termékekhez: a kinézett fűnyíróról termékleírás és műszaki adatok is fent vannak, amely infók nagyban megkönnyítik a fűnyíró vásárlás kapcsán felmerülő kérdéseket, döntéseket.

Végül egy Einhell akkumulátoros gép mellett döntöttem, mivel ez külsőre is tetszett, a műszaki adatok is jónak tűntek. és szerencsére személyes átvételre is volt lehetőség az üzletben.

Azért választottam a személyes átvételt az online vásárlással szemben, mivel így nincs plusz költség, és így munka után autóval el is tudok ugrani érte könnyedén.

A fűnyíróra 24 hónap jótállás is volt, ami számomra szintén nagyon fontos volt, hiszen a garancia biztosítékot ad a jó vásárlásra.

Szóval kész is lettem a fűnyíró vásárlással, következő héten már át is vettem az üzletben, ahol nagyon szimpatikusak voltak az eladók. Ők mondták, hogy a Bestmark oldalán bizony a fűnyíró vásárlás mellett csomó minden mást is meg lehet találni, így például lehet venni laptopokat, fényképezőgépeket, alkatrészeket, lámpákat vagy irodaszereket.

És mindenből nagy választék van, ha pedig egy terméket megnéztek, akkor a lap alján felajánl hasonló termékeket is, nekem ez is nagyon hasznos volt.

Ezért gondolom, hogy a Bestmarkt szuper hely, ha például műszaki dolgokra van szükséged, leginkább azért mert nagy választék van egészen jó áron.

Így vettem végül fűnyírót, és kezdtem bele a kertészkedésbe, ahelyett, hogy szakemberért fizettem volna.